DE ÎNCHIRIAT Casă, Ibo Island, Cabo Delgado, Mozambique, Bairro Cimento

DE ÎNCHIRIAT - Cod. 42493

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 280 m²
  • Camere: 9
  • Podea: 1

Casa Vieira (ex Banco Nacional Ultramarino)
Frumoasa casa coloniala reprezentativa care a fost reabilitata in vara 2019 si 2020 incluzand un acoperis nou, curent electric modern, baie si bucatarie noi. Casa este complet mobilata cu mobilier istoric, decor frumos cu picturi de arta contemporana si este dotata cu 6 paturi. Camerele mari oferă spațiu pentru întâlniri mai mari, iar veranda către curtea din spate oferă o vedere frumoasă la grădină la apus. Această casă extraordinară impresionează prin arhitectura sa deosebită și o locație de vis. Dacă cauți ceva special, atunci ai venit în locul potrivit. O mulțime de spațiu pentru întreaga familie sau organizația ta într-o casă istorică reprezentativă.

Date esentiale
Suprafata utila: 280 mp
Verandă de grădină: 90 mp
Suprafata teren: 1.300 mp
Numar camere: 9
Dormitori: 4 (6 paturi)
Băi: 1
Bucătărie: 1
Birou: 1
Living/Sufragerie: 1
Anul construcției: secolul al XVIII-lea
Stare: reabilitat 2019/2020
Electricitate: Interior, exterior nou utilat
Apa: 100.000L cisternă incl. pompa automata

Casa Vieira este deținută în aceeași familie din 1989 și a fost sucursala oficială a Banco Nacional Ultramarino (BNU) din 1920 până în 1931. Potrivit documentelor istorice din 1885, casa a fost folosită ca spital și anterior ca tribunal.

Casa are o gradina mare cu 2 depozite utilate, dintre care una poate fi transformata intr-o baie cu dusuri. O cisternă cu o capacitate de 100.000L este umplută în sezonul ploios prin sistemul de apă al acoperișului. O pompă hidraulică automată măsoară nivelul apei într-un rezervor de apă separat de 1000L și umple acest rezervor în mod regulat. Rezervorul asigură alimentarea cu apă de înaltă presiune pentru chiuveta de bucătărie, chiuveta de baie inclusiv toaletă și duș.

Bucătăria este complet utilată, inclusiv două frigidere, material de gătit și vase. Dormitoarele au 6 paturi și cinci saltele noi

De la casă aveți nevoie de 20 de metri pentru a merge pe jos până la plajă, 50 de metri de mers pe jos până la Ibo Island Lodge și aproximativ 500 de metri de mers pe jos până în centrul orașului Ibo, cu magazine, baruri și restaurante.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB