DE VÂNZARE Teren construibil, Ponta Do Ouro, Maputo, Mozambique, Ponta Do Ouro

DE VÂNZARE - Cod. 38335

  • Tipologie: Teren construibil
  • Zona: 145 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 145

"Singurul complex de lux situat pe Plaja principală din Ponta Do Ouro"

Situat direct pe principala plajă din Ponta D 'Ouro, în sudul Mozambicului, complexul Mar e Sol este o unitate de vacanță de lux și rezidențial rezidențial care oferă atât turisti cât și rezidenți. Apele albastre de cristal limpezesc blând linia de coastă, în timp ce delfinii din sticlă se strecoară în surf pe extremitatea golfului protejat în mod natural. Complexul este cuibărit în pădure densă dună duzică, cu vederi care se extind fără sfârșit până la linia de coastă și în afara oceanului subtropical liniștit.

Complexul este alcătuit din vile mari și bine amenajate, de lux, cu vedere la mare, cu facilități variind de la self-catering, băi proprii până la punți expuse solare expuse, piscine și facilități supermarket în fiecare unitate. Complexul cuprinde o temă exclusivă de coastă, menținând în același timp un standard ridicat de service și întreținere, datorită complimentului prietenos și eficient al personalului local. În plus față de închirierea de apartamente de vacanță, Complexul Mar e Sol oferă potențialilor investitori oportunitatea de a achiziționa prime Real Estate situate într-una din cele mai lucrativ realizate și stabilite dezvoltări în zonă.

Situat la doar o oră de la Maputo, la 6 ore de la Johannesburg și la 4 ore de la Durban, Turismul Mar e Sol și Condominium Development oferă oaspeților și speculatorilor o oportunitate magnifică de a se bucura atât de priveliști spectaculoase, cât și de a investi într-o afacere stabilă pe termen lung. venituri impresionante și venituri pasive prin chirii, dacă acest lucru este necesar. Aprobările Băncii Centrale și a Rezervei, plus drepturile complete, permit investitorilor stabilitate perpetuă și randamente garantate pentru resale.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB